Om Marianne Svane

Marianne Svane

"Jeg klarer alt fra det daglige bogholderi over moms-indberetning til lønregnskab m.m. – så kan du med ro i sindet koncentrere dig om at drive den daglige forretning. Det er godt for din bundlinje"

Med base tæt på Horsens hjælper jeg virksomheder med regnskab og bogholderi i hele Østjylland. Uanset om du har et enmandsfirma eller driver en virksomhed med mange ansatte.

Det er enkelt for dig

Du får altid en præcis aftale om, hvor ofte og hvor mange timer, jeg er i din virksomhed. Jeg kan både arbejde på egen hånd eller sammen med andre i dit bogholderi – det afgør du.

Svanes Bogføring & Regnskab har eget bogføringsprogram. Det betyder, at du ikke skal investere i dyr software for at holde styr på tallene.

Jeg samarbejder naturligvis tæt med din egen revisor, og har i øvrigt selv et fortrinligt samarbejde med revisionsfirmaet Regnskabsfabrikanten i Videbæk, hvis du foretrækker det.

Du vælger den professionelle og enkle løsning med Svanes Bogføring & Regnskab. Kontakt mig og hør, hvordan jeg kan gøre din hverdag lettere.


 

Baggrund

  • 20 år som bogholder hos Palsgaard A/S Juelsminde
  • 1½ år i Grønland/Nuuk som kontorleder/bogholder
  • 1 år som konsulent hos PriceWaterhouseCooper
  • Sprog: Engelsk, Tysk samt Spansk
bubble